View larger photos of this property

Забележителности в областта

Aтракции в района, които трябва задължително да посетите са гр. Белоградчик (на 45 км.) с известния природен феномен Белоградчишките скали, както и средновековната крепост в близост до града.

Важна забележителност в района е и пещерата Магура, която е една от най-големите пещери в България, с обща дължина около 3000 м., от които 1400 м. са благоустроени и изцяло осветени и достъпни за туристите. Пещерата е била населена още преди 12 хил. години от праисторически хора, които са оставили над 700 скални рисунки по галериите й.

В близост до „Магурата” е езерото Рабиша - прекрасен естествен воден басейн, което представлява най-голямото по площ вътрешно езеро в България. Има тектонски произход, а дълбочината му достига до 40 м. Подходящо е за водни спортове и риболов.

Голяма част от Видинска област е заета от масивите на западна Стара Планина. Горещо препоръчваме планинска ексурзия до Белоградчик или до Чупренския Балкан, с най-високия връх Миджур, извисяващ се на 2168 м. За преход по интересните маршрути разполагаме с опитни планински водачи.

За информация и резервации:

tel 0888 530 233 email изпрати е-mail

Провери наличност:

Дата на пристигане:

Дата на заминаване:

Апартамент с 1 спалня:

Апартамент с 2 спални:

Студио:

Нашите приятели: